btaner
Centipat
Daha fazla
Bilmeyen biri içini açmasın diye.Neden böyle bir vida yaparlar ki?
Onun yerine vidanın orta kısmını kesmesi daha mantıklı olabilir.Düz tornavida ucunun ortasını demir testere ile keserek çözüm bulabilirsiniz.
Genellikle son kullanıcı sökmesin diye yapılıyor.![]()
Saç maşasindaki vida neden böyle bir vida yaparlar ki?
Anlık olarak mantıklı ancak yarın öbür gün yine böyle bir vida ile karşılaşırsa diye o şekilde öneri yaptım.Onun yerine vidanın orta kısmını kesmesi daha mantıklı olabilir.
Biliyorum ancak açamıyorum elektronikçi arkadaşa sordum o da spiralle kesiyorum ortasını dediBilmeyen biri içini açmasın diye.
Evde mengene yok tornavidayi kesecek ince testere yok. Olsa da kesmem tornavidayi zaten izeltaş markaDüz tornavida ucunun ortasını demir testere ile keserek çözüm bulabilirsiniz.
Genellikle son kullanıcı sökmesin diye yapılıyor.![]()
Hocam geçen sene 100 liraya 24'lü tornavida seti almıştım onda var bu uçtan. Bence her evde bunun gibi bir şey bulunmalı, ucuz ve işini yapıyor.Biliyorum ancak açamıyorum elektronikçi arkadaşa sordum o da spiralle kesiyorum ortasını dedi
Çok komikİngiliz anahtarıyla deneyin olur belki
Nereden aldınHocam geçen sene 100 liraya 18'li tornavida seti almıştım onda var bu uçtan. Bence her evde bunun gibi bir şey bulunmalı, ucuz ve işini yapıyor.
Hepsiburada'dan almıştım, ancak şuanda n11'de çok uygun fiyata var.Çok komik
Nereden aldın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.