Görselden yapay zeka logosu nasıl kaldırılır?

Bedşrhan

Femtopat
Daha fazla  
Yapay zeka ile görsel tasarlıyorum. Promtta belirtmeme rağmen görsele logosunu yerleştiriyor. Kullandığım yapay zeka aracı Gemini. Çözünürlüğü hiç bozmadan gçrselden logoyu nasıl kaldırabilirim? Ya da aynı sorunu yaşamayacağım bir yapay zeka da önerebilirsiniz.

Merhaba, en iyi Gemini, fakat prompt ile kaldırılamaz. Çünkü resim oluşturulduktan sonra oto olarak ekleniyor. Onun yerine alttan ve sağdan biraz küçültüp alt ve sağın biraz olmasını sağlayın sonrada kırpın.

Yapay zeka ile görsel tasarlıyorum. Promtta belirtmeme rağmen görsele logosunu yerleştiriyor. Kullandığım yapay zeka aracı Gemini. Çözünürlüğü hiç bozmadan gçrselden logoyu nasıl kaldırabilirim? Ya da aynı sorunu yaşamayacağım bir yapay zeka da önerebilirsiniz.
Windows'un fotoğraf düzenleme programı veya telefonlarda olan yapay zeka destekli programlar ile silebilirsiniz. Logonun olduğu yer çok detaylı bir görsel ise tabi sıkıntı çıkabilir.

Merhaba hocam. Ben iPhone kullanıyorum. Bu dediğinizi galeriden sihirli silgi ile çözmüştüm. Android'ya da Apple bunu deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı