Macunu değiştir, macun olması gereken yer dışında her yere yayılmış, pedler daha götürür ama bütçe sorunun yok ise iyi bir araştırma ile kaç mm alacağını öğrenip değiştirebilirsin, ama macun yeterli olur, thermal grizlly hydronaut öneririm, hem ekran kartı hem işlemci için uygun.
Termal macunu kesinlikle yenileyin ki yeni macun olsa bile kapattıktan sonra tekrar açılırsa yenilemeyi öneriyorlar. Sizinkinde ayrıca macun sertleşerek çatlaklar da oluşmuş eski bir uygulama gibi görünüyor. Termal ped konusunda bir şey diyemiyorum şahsen kendim çok değiştirmiyorum. Kalınlığa göre boyuta göre bulması zor geliyor. O size kalmış.
Konudan bağımsız olacak ama bu nasıl bir macun termal macuna benzemiyor her tarafa yayılmış umarım diş macunu değildir, termal padler olsun çok hor kullanılmış kalınlık ölçülerine uyarak yenisi ile değiştirmeni tavsiye ederim.
Konudan bağımsız olacak ama bu nasıl bir macun termal macuna benzemiyor her tarafa yayılmış umarım diş macunu değildir, termal padler olsun çok hor kullanılmış kalınlık ölçülerine uyarak yenisi ile değiştirmeni tavsiye ederim.