Görsele göre termal pad ve macun değişilmeli mi?

Matmelebnir

Femtopat
Daha fazla  
Termal pad ve macunu değiştirmeli miyim sizce değiştirmeliysem var mı bir öneriniz
20240702_172345.jpg
20240702_172402.jpg

Hocam zaten kaldırmışsın bakır bloğu. Değiştirmen en mantıklı karar olur.

Macunu değiştir, macun olması gereken yer dışında her yere yayılmış, pedler daha götürür ama bütçe sorunun yok ise iyi bir araştırma ile kaç mm alacağını öğrenip değiştirebilirsin, ama macun yeterli olur, thermal grizlly hydronaut öneririm, hem ekran kartı hem işlemci için uygun.

Termal pad ve macunu değiştirmeli miyim sizce değiştirmeliysem var mı bir öneriniz Eki Görüntüle 2245476Eki Görüntüle 2245477
Termal macunu kesinlikle yenileyin ki yeni macun olsa bile kapattıktan sonra tekrar açılırsa yenilemeyi öneriyorlar. Sizinkinde ayrıca macun sertleşerek çatlaklar da oluşmuş eski bir uygulama gibi görünüyor. Termal ped konusunda bir şey diyemiyorum şahsen kendim çok değiştirmiyorum. Kalınlığa göre boyuta göre bulması zor geliyor. O size kalmış.

Konudan bağımsız olacak ama bu nasıl bir macun termal macuna benzemiyor her tarafa yayılmış umarım diş macunu değildir, termal padler olsun çok hor kullanılmış kalınlık ölçülerine uyarak yenisi ile değiştirmeni tavsiye ederim.

Hocam tavsiyem değiştirmeniz ikisini de.

Konudan bağımsız olacak ama bu nasıl bir macun termal macuna benzemiyor her tarafa yayılmış umarım diş macunu değildir, termal padler olsun çok hor kullanılmış kalınlık ölçülerine uyarak yenisi ile değiştirmeni tavsiye ederim.
Hocam inan ben de bilmiyorum ikinci el olarak gelmişti zaten yenileyip hayata döndürmek için uğraşıyorum bir süredir

Termal pad ve macunu değiştirmeli miyim sizce değiştirmeliysem var mı bir öneriniz Eki Görüntüle 2245476Eki Görüntüle 2245477
Termal pedlerin ölçüleri birbirinden farklıymış 3 tanesi 0.5mm 4 tanesi 1.0mm 1 tanesi de sanırım 2.0mm

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı