Görüldü atan arkadaş arkadaş mıdır?

fall0lich

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Benim konum yukarıda yazan şey bana atılan hiçbir şeye görüldü atmama rağmen attığım her şeye görüldü atan bir arkadaşım var hem de en yakın sizce bu normal mi?

Selamlar arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Benim konum yukarıda yazan şey bana atılan hiçbir şeye görüldü atmama rağmen attığım her şeye görüldü atan bir arkadaşım var hem de en yakın sizce bu normal mi?
Ohooo benim güya en yakın arkadaşım görüldü bile atmıyor siz yine şanslısınız.

Huy edinmistir gorulduyu. Bende goruyorum mesajio kafamda cevabi kurguluyorum ama baska bir seye dalip mesaj atmiyorum.

Görüldü atmakta ne var anlamıyorum kalp mi atması lazım? Bence normal gayet soru soruyorsanız ve atiyorsa sorun olabilir ama soru dışında bir şeyse bi sorun yok bence. Ben de atıyorum en yakın arkadaşım da atıyor hiç kimse de alınmıyor.

Belki kendisi seni o kadar yakın görmüyordur veya yazdığınız konu arkadaşın umurunda değildir.

Vakti olduğu halde çevrimiçiyken yazmayan kız.

Bir tarafı kalkmış T.C. Kızı işte dünyanın başka yerinde onu yapani göremezsin. Tek istekleri şımartılmak bilerek görüp cevap yazmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı