Arkadaşınız veya flörtünüz konuşma ortasında bir anda görüldü atınca ne tepki veriyorsunuz? Ben genelde görüldü atmam ama bunlar yüzünden atmaya başladım.
Belki interneti kesildi? Belki yemeğin ortasında ve elleri yağlı karşınızdaki kişinin? Veya birden uykuya daldı? Çok takmıyorum, karşımdaki de insan sonuçta.
Ben bunu Whatsapp'a bakmayı unuttuğum için yapıyorum. Arkadaş, flört fark etmiyor. Alıştılar sanırım artık tepki vermiyorlar. 12 saat içinde kesin dönüş yaparım ama.
Bu tarz şeyleri artık umursamıyorum. İsterse cevap yazar istemezse yazmaz. Ha iki dakka, ha 2 saat geç yazmış ne olacak? Gerçek hayatta tanımıyor muyum herifi? Ne mal olduğunu bilmiyor muyum sanki?
Şimdi karşımdaki insan bir soru sorar, nasıl yaparız, ne zaman yaparız gibisinden bir şey der. O zaman görüldü atmak karşı tarafa ''bu beni umursamıyor, ciddiye almıyor'' havasını verebilir. O an uzun uzun cevap veremeyeceksen bile karşıdakini aptal yerine koymak yerine ben sana daha sonra döneceğim yazılır.
Evet, bunlar görgü kurallarıdır. Konuşmanın sonunda tamamdır, görüşürüz yazan insana çoğu zaman görüldü atarım. 2 kere tamam demeye gerek yok