Görüldü atanlara tepkiniz nedir?

Bir insan neden görüldü atar ki? İlk önce bunu cevaplamamız lazım. ''Görüldü nedir, neden atılır, kime atılır?'' vs.
 
Görüldü atmak ne demek?
1585146854180.png
 
Bu tarz şeyleri artık umursamıyorum. İsterse cevap yazar istemezse yazmaz. Ha iki dakka, ha 2 saat geç yazmış ne olacak? Gerçek hayatta tanımıyor muyum herifi? Ne mal olduğunu bilmiyor muyum sanki?
 
Nasıl bir görüldü ama?

Şimdi karşımdaki insan bir soru sorar, nasıl yaparız, ne zaman yaparız gibisinden bir şey der. O zaman görüldü atmak karşı tarafa ''bu beni umursamıyor, ciddiye almıyor'' havasını verebilir. O an uzun uzun cevap veremeyeceksen bile karşıdakini aptal yerine koymak yerine ben sana daha sonra döneceğim yazılır.

Evet, bunlar görgü kurallarıdır. Konuşmanın sonunda tamamdır, görüşürüz yazan insana çoğu zaman görüldü atarım. 2 kere tamam demeye gerek yok :)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı