Evet öyle. Bir aralar sık sık uyku felci geçiriyordum, isminin ne olduğunu da bilmiyordum ve kendi bulduğum hayatta kalma taktiklerine göre gözlerini kapatıyorsun, rahatına bakıyorsun.
Tabii böyle deyince öyle olmayacak, gördükçe alışıyorsun. Ben bir süre sonra ''yine mi yeter artık'' diyordum sıkıldığım için. İlk gördüğüm zamanlar altıma ediyordum ama bir yerden sonra eğlenceli gelmeye bile başlamıştı
Ayrıca cinlerle falan da alakası yok. Zaten cinin işi gücü yok ''HAHAH ŞUNA BAKIN OĞLUM YATAĞINDA KIRINTI VAR GELIN ŞUNA BIRAZ TROLL YAPALIM'' diyecek değil mi?
Yatarken dua sure falan hiç okumadım, çok uzun bir süredir yaşamıyorum.
Zaten bilmediğiniz dininizi orada burada savunmak yerine biraz araştırıp öğrenseydiniz bize nedense sürekli ''musallat'' olan o cinlerin bizden daha alt seviyede olduğunu öğrenirdiniz. Onların zaten bize musallat olma gibi hakları yok.
Biz şeytandan bile üstünüz aslında, zaten o yüzden şeytan isyan ediyor ''Ben kaç senedir buradayım bu insanlar yeni geldi benden nasıl üstün oluyorlar hayırdır dağdan gelip bağdakini kovuyorsun falan?'' diyerek. Herhalde biz de onların sınavıydık.