Görüntü bağdaştırıcı ve APU aynı mıdır?

Troll Face

Hectopat
Arkadaşlar şu an elimde eski 2.20 GHz gücünde Intel Pentium işlemcili bir laptop var. Ama APU sistem almayı düşünüyorum. Peki bu laptoptaki görüntü bağdaştırıcı ile APU sistem aynı mıdır? Ve yeni alacağım sistem bu laptoptan kaç kat fazla FPS verir.

Laptop özelliklerim: 4 GB RAM, Intel Pentium 2.20 GHz çift çekirdek, 580GB HDD.

Alacağım sistem(işlemciyi değiştirip 3400G yapacağım):Teknobiyotik APU 2021 - AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 16GB DDR4 Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eskiden anneme diyordum anne sistem kötü diye. Annemde bana "ikisi de bilgisayar ne fark var" diyordu. Eski insanlar ne anlar PC'den.

Hocam 2200G artı çift kanal 16 GB RAM çok iyi performans veriyor. Ayrıca sisteminize çöp demek ayıp olur, ancak yetersiz.

Hocam çok zarifsiniz ama çöp. Bilgisayar 16 yıllık ben 15 yaşındayım :D

3000 TL'ye şöyle bir şey yapmıştım APU'dan güçlü olduğunu düşünüyorum:

PSU ve işlemci dışında ileriye dönük bir sistem olduğunu düşünüyorum.

Evet ileri dönük olabilir ama bence bu saatten sonra Ryzen 3 1200 alınmamalı. Eğer alınacaksa en azından en aşağı Ryzen 5 1600 alması veya APU sistem kurması daha iyi olur.

3000 TL'ye şöyle bir şey yapmıştım APU'dan güçlü olduğunu düşünüyorum:

PSU ve işlemci dışında ileriye dönük bir sistem olduğunu düşünüyorum.

Hocam 3400G GTX1650 Super'i darboğazsız besliyor işlemci yeterli ki zaten 6 sene sonra çok rahat 15.000 TL'ye sistem toplayabileceğim 6 sene CS:GO'da idare etsin yeter.
Hocam 3400G GTX1650 Super'i darboğazsız besliyor işlemci yeterli ki zaten 6 sene sonra çok rahat 15.000 TL'ye sistem toplayabileceğim 6 sene CS:GO'da idare etsin yeter.

İleride belli kıyaklarla Amerika'ya gidip yaşayacağım.

Evet ileri dönük olabilir ama bence bu saatten sonra Ryzen 3 1200 alınmamalı. Eğer alınacaksa en azından en aşağı Ryzen 5 1600 alması veya APU sistem kurması daha iyi olur.
Şimdilik performastan ödünç vererek dediğinizi yapabilirsiniz, o da mantıksız değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı