Görüntü Bağdaştırıcısı Hatası

Arkdaşlar Aygıt Yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısına baktığımda, Windows görüntü bağdaştırıcısı yazıyordu. İnternetten kendim bişeyler yaptım, güncelledim falan sonra laptop bozuldu galiba. Windows falan bütün programları etkiledi. Güncelleme falan yapamadım, ben de her şeyi kaldırdım ama hala etkisi var. LOG hatası falan aldım. Herhalde laptopta ekran kartı yok. Ekran kartı sorunu yaşıyorum. Bir bakarsanız, yardımlarınızı bekliyorum.

asd.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

sss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyuk ihtimalle yanlis veya eski driver yukledin.

DDU ile su anki driver'i sil, sistemini yeniden baslat, Windows'un guncelleme sekmesinden guncellemeleri kontrol ettir ve Windows otomatik olarak surucu kuracak mi bak. Kurmuyorsa, Aygit yoneticisindeki ayni yerden cihaza sag tiklayip detaylar sekmesinden Donanim ID'sini bul, Google'da arat ve var olan en guncel surucuyu kur.

Bunlar disinda, Windows surumun nedir?

Buyuk ihtimalle yanlis veya eski driver yukledin.

DDU ile su anki driver'i sil, sistemini yeniden baslat, Windows'un guncelleme sekmesinden guncellemeleri kontrol ettir ve Windows otomatik olarak surucu kuracak mi bak. Kurmuyorsa, Aygit yoneticisindeki ayni yerden cihaza sag tiklayip detaylar sekmesinden Donanim ID'sini bul, Google'da arat ve var olan en guncel surucuyu kur.

Bunlar disinda, Windows surumun nedir?
DDU ne oluyor hocam? Windows şuan güncel olması lazım ama hata veriyordu, windows kendisi güncellemiyordu ekran kartını bende kendim yaptım. Windows sürümü ne oluyor? Windows 10 pro 64 bit yazıyor

DDU ne oluyor hocam? Windows şuan güncel olması lazım ama hata veriyordu, windows kendisi güncellemiyordu ekran kartını bende kendim yaptım. Windows sürümü ne oluyor? Windows 10 pro 64 bit yazıyor

DDU icin forumda arama yapabilirsin. Windows kendisi guncellemiyorsa kartin Windows 10 destegi olmama sansi var.

Dedigim gibi Hardware (Donanim) ID'si ile guncel surucu arayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı