Görüntü Başdaştırıcısındaki Sarı İşaret

Hata kodu nedir? Resmini paylaşabilir misiniz?
Her oyunda farklı farklı hata kodları oluşuyor. Ama hepsinin tek bir sebebi var; SLI etkin diye..
PUBG'deki hata kodu:
GTA 5'deki hata kodu:

@accan123 bize çeşitli fotoğraf, video gibisinden paylaşımda bulunursan yardımcı olabileceğiz, hem siz konuyu açanlar böyle bir şey paylaşmazsanız hiç yardım edemeyiz ki sizlere.
Video paylaşımı yaptım. Hatta ısı değerlerini bile gösteriyorum. Hata kodlarını da az önce ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• pbg.png
    pbg.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 177
  • gta.jpg
    gta.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 152
Pubg zaten SLI desteği yok.
Var kardeşim arkadaşımda da SLI var onda hiçbir sorun yok. Nitekim ben de PUBG'yi SLI ile açıp daha yüksek FPS alabiliyorum. Ancak bir süre sonra oyun kapanıyor. Benim aklımdaki soru da bu.. Neden bir süre oynayabilmeme rağmen daha sonra hata veriyor ?

SLI kullanırken ısı değerleri ne durumda? MSI Afterburner ile çöküş anındaki ısıları kontrol edin. Isılarda sorun yoksa en güncel sürücüyü DDU ile güvenli modda kaldırın ve tekrar kurun.

DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Bunları yaptıktan sonra eğer sorun çözülmezse belirtin.

SLI kullanırken ısı değerleri ne durumda? MSI Afterburner ile çöküş anındaki ısıları kontrol edin. Isılarda sorun yoksa en güncel sürücüyü DDU ile güvenli modda kaldırın ve tekrar kurun.

DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Bunları yaptıktan sonra eğer sorun çözülmezse belirtin.
DDU ile kaldırma işlemini de daha önce denedim. Ancak sorunu çözüme kavuşturamadı..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı