Ben 2 gün önce bilgisayarımı sıfırladım. Sıfırladıktan sonra başlattığımda ekran siyah bir şekilde kaldı bende Windows USB'si ile yeniden Windows kurulumu yaptım ve bilgisayara giriş yaptım. Ardından sürücüleri güncellemeye başladım. Fakat Görüntü Bağdaştırcılarını güncellerken bilgisayar çöküyor ve yeniden başlattığımda en başta söylediğim gibi yine siyah bir ekranda takılıp kalıyor. Sonra dxdiag'a girerek Ekran kısmına baktım Görüntü Belleği (VRAM): 0 MB yazıyordu. Daha önceden böyle bir sorun yoktu.
Sistemim:
Asrock B250M Pro4
Intel Pentium G4560
Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2666MHz
MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB
Corsair Force Series LE200 240GB
Windows 10 Pro
Sorun:
Ekran kartını okumuyor, kasayı açtım ekran kartını çıkardım sağlam bir şekilde yerine taktım ve kablolarını yeniden bağladım belki bir iletim sorunu olmuştur diye fakat nafile...
@zekriya13 yeni konu açarak, sorununuz ne ise daha detaylı şekilde ve görsel anlatım halinde anlatınız. Aksi takdirde gereksiz mesaj, eski konuyu tekrardan yorumlamak ve sorun içerisinde soru sormadan ceza alabilirsiniz.
Yeni konu açımını yaptıktan sonra etiket atarsanız bizzat yardımcı olacağım dostum.
Dostum sana yardım etmek istiyorum lakin bu şekilde olmaz. Lütfen yeni bir konu açar mısın? Yoksa da aktif bir yetkili; arkadaş için konu açarsa iyi olur oradan yardım edelim sıkıntı olmasın, yardım etmemiş olmayalım.
Sanırım bu sorunu videoya çekmem gerekiyor çünkü 4 gündür sürücüyü aygıt yöneticisinden olsun kendi sitesinden olsun bir sürü yerden güncelliyorum ve her seferinde bilgisayar çöküyor yani hiçbir şekilde güncellenmiyor.
Çözüm buldunuz mu?
Aynı problemi biz de yaşadık ve burada geçen her çözümü denememize rağmen olmadı.
Uzun bir araştırma yaptık 1 haftadır aynı şekilde devam ediyor.
Çözüm buldunuz mu?
Aynı problemi biz de yaşadık ve burada geçen her çözümü denememize rağmen olmadı.
Uzun bir araştırma yaptık 1 haftadır aynı şekilde devam ediyor.