Harici ekran kartı takıldığında görüntü alamama sorunu

carlito08

Hectopat
Daha fazla  
Elimde yedek bir monitörüm var, ikinci ekran olarak kullanıyordum ama bir süre sonra saçmalamaya başladı. Şöyle ki; PCI-e ekran kartına taktığım zaman monitörden görüntü alamıyorum. Ekran kartını söküp onboard ile çalıştırdığımda ise hiçbir sorun yok. Bir sürü şey denedim ama sonuç alamadım. Fiziksel olarak da sağlam görünüyor. Daha önce başına gelen oldu ise çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncellemesi yoluyla çözülmedi ne yazık ki. Onboard ile sorunsuz çalışıyor ama hiçbir Ext Gpu ile çalıştıramadım. Bir sıkıntı var ama ne... Bulana vallahi helal olsun.

Ekran kartının giriş çıkışlarını kontrol ettir. 2. monitörü taktığın giriş arızalı olabilir.
Evde beş bilgisayar var, hepsinde durum aynı şekilde. Onboard ile çalışıyor, ekran kartları ile çalışmıyor o ekran. Ekran kartları değil de ekranla ilgili bir sıkıntı gibi düşünüyorum ama o konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Yani onboard ile sorunsuz çalışıp da ext GPU ile çalışmamasına neden olan şey nasıl bir arıza olabilir? Anlamadım gitti. :D

Kolay gelsin, sorununuzu okudum.
Bazı ekranlarda çift ekran desteği olmuyor. Eğer daha önceden aynı sorun yok yeni oluşmuş sorun ise teknik servise götürünüz. Lojik devresinde bir sıkıntı olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı