Görüntü bozulması monitorden dolayı olur mu?

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Dostlarım ben görüntü bozulması yaşıyordum. Bu yüzden ekran kartından şüphelendim ve kasayı direkt olarak firmaya götürdüm. Orada incelendi ve herhangi bir problem olmadığı söylendi. Teslim aldım ve aynı problemi yaşamaya devam ettiğim için geri götürdüm ve bir süre yine orada kaldı ve yine bir problem olmadığı için geri teslim aldım. Belki de kabloda sıkıntı vardır diye kablo değiştirdim. Fakat kabloda da sıkıntı yokmuş. Benim de şu an tek şüphelendiğim şey monitor kaldı. Acaba neyde sıkıntı olabilir? Monitoru firmaya götürsem anlaşılır mı?

Dostlarım ben görüntü bozulması yaşıyordum. Bu yüzden ekran kartından şüphelendim ve kasayı direkt olarak firmaya götürdüm. Orada incelendi ve herhangi bir problem olmadığı söylendi. Teslim aldım ve aynı problemi yaşamaya devam ettiğim için geri götürdüm ve bir süre yine orada kaldı ve yine bir problem olmadığı için geri teslim aldım. Belki de kabloda sıkıntı vardır diye kablo değiştirdim. Fakat kabloda da sıkıntı yokmuş. Benim de şu an tek şüphelendiğim şey monitor kaldı. Acaba neyde sıkıntı olabilir? Monitoru firmaya götürsem anlaşılır mı?

Ürün garanti kapsamındaysa bir şey var demesini beklemeyin zaten hocam dendiği gibi başka bir monitör ile test edin.

Tamamdır başka görüntü sağlayıcı ile test edeceğim.

Nasıl yani garantisi olunca bir problem olsa da söylemiyorlar mı?
Hocam yani tam öyle değil ama samimi de değiller diyebiliriz. Siz işinizi sağlama alın Tv'de deneyin eğer sorun yine varsa bir daha götürün garanti için ben başka ekranda denedim hâlâ sorun var iyi bakın şu ekran kartına diye.

Hocam yani tam öyle değil ama samimi de değiller diyebiliriz. Siz işinizi sağlama alın TV'de deneyin eğer sorun yine varsa bir daha götürün garanti için ben başka ekranda denedim hâlâ sorun var iyi bakın şu ekran kartına diye.

Yarın ilk işim sizin dediğiniz gibi televizyonda denemek olacak eğer problemi yaşamaya devam edersem götüreceğim ekran kartını kesinlikle değiştirilmesini talep edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı