Görüntü geç geliyor

swipled

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarımda bir süredir başlıktaki sorunu yaşıyorum. Elektriğin bilgisayara geç gelme gibi bir durumu mevcut değil. Fakat Power tuşuna bastığımda anakart, sıvı soğutma, RGB aydınlatmalar ve fanlar hepsi direkt olarak etkinleşiyor. Bir süre sonra Power tuşunun ışığı önce yanıp sönmeye başlıyor 4-5 saniye kadar ve yanıp sönme biterek kalıcı bir şekilde normalde olması gerektiği gibi yanmaya başlıyor. Bilgisayar ekranına görüntü geç geliyor ve sonucunda da uzun açılma süreleri sorunu yaşıyorum.

Merhaba. Hocam; HDD veya SSD 'nin SATA arayüz bağlantısından veri geçişi açısından sıkıntı olabilir ve bu aksaklık yavaşlamaya neden olabilir. SATA kablosu bağlantılarını hem anakarttan hem de HDD'den veya SSD' den söküp yeniden yerlerine sıkıca takın. HDD' li PC sistemlerinde bu olumsuz durum bazen başıma geldi. Kolay gelsin.

Merhaba. Hocam; HDD veya SSD 'nin SATA arayüz bağlantısından veri geçişi açısından sıkıntı olabilir ve bu aksaklık yavaşlamaya neden olabilir. SATA kablosu bağlantılarını hem anakarttan hem de HDD'den veya SSD' den söküp yeniden yerlerine sıkıca takın. HDD' li PC sistemlerinde bu olumsuz durum bazen başıma geldi. Kolay gelsin.
M.2 SSD kullanıyorum. Yine de dediğinizden kaynaklı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı