Görüntü gelmeme ve "Critical Process Died" mavi ekran hatası

Barlas001

Centipat
Bilgisayarım siyah ekranda kaldı ve daha sonra güvenli modda çalıştırmayı falan denedim hiçbir şekilde olmadı. Dahası bilgisayarı her açtığımda "critical process died" mavi ekran sayfasından başka bir yere geçiş yapamadım en son olarak format attım ve düzeldiğini sandım lakin az önce bir elektrik gitti geldi daha sonra bilgisayar otomatik yeniden başlattı kendisini ve yine siyah ekranda kaldım. Ama bu sefer 5 dakika sonra ekran kendiliğinden geldi bunun bir daha olmaması için ne yapabilirim? Hard diskimde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü olsa format da ya da dosya indirdiğimde karşıma çıkardı. Sizce ne yapabilirim detaylı açıklarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah ekran formatdan sonra sadece 5 dakikalığına oldu sonra bir daha olmadı ama ben bir daha olur mu diye sormak istedim yani çözümü var mı diye diğer konununda cevabını aldım teşekkür ederim ama bu siyah ekran muhabbeti can sıkıyor şuanda errorscan taramsında hdd bitsin onuda atıcam

En son olarak format attım ve düzeldiğini sandım lakin az önce bir elektrik gitti geldi daha sonra bilgisayar otomatik yeniden başlattı kendisini ve yine siyah ekranda kaldım. Ama bu sefer 5 dakika sonra ekran kendiliğinden geldi.
Elektrikler gittiğinde sistem kapandığı için Windows otomatik onarım başlatmıştır, büyük ihtimal siyah ekranda noktalar dönüp durmuştur bu durum normal.

HDD'nin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bence depolama birimini değiştirmelisiniz.
nasıl anlamadım tam olarak daha detaylı anlatır mısın
Elektrikler gittiğinde sistem kapandığı için Windows otomatik onarım başlatmıştır, büyük ihtimal siyah ekranda noktalar dönüp durmuştur bu durum normal.
hayır direk ekran gitti mousum gözüküyordu bende görev yöneticisinden expolerer.exe nin çöktüğünü varsayarak oaraya giriş yapmya çalışırken kendiliğinden tekrar açıldı ekran

Ekran Görüntüsü (3).png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı