Görüntü gelmemesi ve "no signal" hatası

• Konuyu başlatan Matt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 457

Matt

Centipat
Merhabalar,
Anakart işlemci ve RAM'ımı yeni aldım, eski olan tek şey harddiskim ve ekran kartım.

Her şeyi denedim fakat görüntü gelmemeye başladı, "no signal" diyor. HDMI ve DVI kablolari denedim. Bir çözüm alamadım. Babam akşam çıkarken hafif takıldım diyor internet kablosuna. Bilmem ne kadar çarptı fakat görüntü gelmemeye başladı. 1 tane RAM var, 8 GB. Slotlara sıra sıra denedim. BIOS pilini çıkardım, denedim. BIOS pilim yeni anakart yeni olduğu için. İslemciyi kontrol ettim kırılma var mı dye. Takma yerlerinde bir şey bulamadım. Takma yerlerini silgiyle sildim RAM'ın. Ekran kartının kablolarinin hepsini çıkarıp taktım. Gene bir çözüm alamadım. En son konu açayım dedim fakat gözüme bir şey çarptı.
Resimde gördüğünüz üzere geçmeyen oksitlenme ve çizikler kopuklar var takma yerinde ekran kartının. Bu açılmaması için bir sebep mi? 3 sene oldu hemen hemen, garantisi bitti. Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarsılmadan dolayı kısa devre olmuş. Ekran kartını ve anakartı bilgisayarcıya gösterin. Umarım çok hasar yoktur.

Ek Açıklama 2020-04-01 160753.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı