Görüntü kalitesi nasıl yükseltilir?

vesteerie

Kilopat
ASUS 165 Hz bir monitör kullanıyorum. 1920x1080'de çok keskin ve HD bir görüntü var ancak ben 4:3 bir çözünürlük yapmak istediğim zaman ekran bulanık keskin değil gibi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal çünkü 4:3 yapınca çözünürlüğü düşürmüş oluyorsun.

4:3 oranlama zaten ekrana oturan bir oranlama değil. Pixellerdeki oransızlıklar görüntüyü her zaman bozar. Görüntü ölçeklendirme yaparak iyileşiyormuş ayağına kullanabilirsiniz. Neden orijinal 16:9 kullanmak varken 4:3 geçiş yapmaya çalışıyorsunuz?

Hocam FPS oyunlarında yıllardır 4:3 çözünürlüklerde oynuyorum. 4:3 çözünürlükler FPS oyunlarında bana çok akıcı ve daha oynanılabilir geliyor.

Hocam FPS oyunlarında yıllardır 4:3 çözünürlüklerde oynuyorum. 4:3 çözünürlükler FPS oyunlarında bana çok akıcı ve daha oynanılabilir geliyor.

4:3 oranlamanın size o monitörde vereceği hissiyat bu şekilde olur. NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız özel ölçeklendirme kısmından 1440x1080 çözünürlülük ayarlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…