Görüntü kare kare oldu

Wishera

Decapat
Yer
mersin
Daha fazla  
Meslek
elektrik ve elektronik
Herkese merhaba, PC'yi açınca ekran görseldeki gibi geldi. Sorun neden olabilir? Daha önceleri watwman hatası alıyordum, sık sık bir ara düzeldi derken bu sabah bununla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210114_083342.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20210114_083543.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 135
Farklı bir PC'den deneme şansınız var mı? Ya da onboardtan. Eğer Intel kulanıyorsanız.
Eğer onboardlada oluyorsa monitör.
Olmuyorsa ekran kartı olabilir.

PC'yi televizyona bağlayıp dener misiniz? Ekran kartında sıkıntı olabilir. Eğer TV de görüntü normal geliyor ise ekranınız gitmiş olabilir.

PC'yi televizyona bağlayıp dener misiniz? Ekran kartında sıkıntı olabilir. Eğer TV de görüntü normal geliyor ise ekranınız gitmiş olabilir.
TV'de normalse monitör gitmiş olmaz mı? Pardon ekranınız yazmışsınız ekran kartınız diye okudum.

Başka bir Monitör veya TV'ye bağlayın. Aynı görüntüler oluşuyorsa kartınız sizlere ömür. Büyük ihtimalle GPU lehimleri attı. Çözümü ya fırınlama ya da reballing. İkisi de pek uzun ömürlü çözümler değil ayrıca. PCB ile bağlantısı yok olmuş yani GPU'nun anlayacağınız. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…