Laptop ekranı kare kare oldu ve dondu

AyBumin

Hectopat
Daha fazla  
MSI GL65 Leopard laptopa sahibim. Dun aksam oyundan cikip video izlemek istedigimde ekran renkli karelere bolundu kucuk kucuk ve dondu tekrar baslattim şu an sorun yok oyunda oynananabiliyor. Sorun kesin donanimsal mi? Ayrica garantisi mevcut nasıl bir yol izleniyor, tecrubesi olan varsa yardimci olabilir mi?

Cihaz 8 aylik.

Merhaba, aynı sorun bende de var. Düzeltebildiniz mi? Bende haftada 1 oluyor genelde. Oyun oynarken sıkıntı yok ama video izlerken masaüstünde bir şeyler yaparken oluyor bu durum. Benim Laptopum da MSI.
Dostum onu düzeltip başka şeyi bozmuşlar tekrar yolladım. Bu sorun varsa %99 gpu arızalıdır. Hemen göndermeni tavsiye ederim. Bende de oyunda olmuyordu masaüstünde olmuştu.

Dostum onu düzeltip başka şeyi bozmuşlar tekrar yolladım. Bu sorun varsa %99 gpu arızalıdır. Hemen göndermeni tavsiye ederim. Bende de oyunda olmuyordu masaüstünde olmuştu.
Proje üstünde calışıyorum, okulum da açıldı. O yüzden lazım bilgisayar bana bir süre. Kaç günde gidip gelmişti hatırlıyor musunuz? Cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada.

Proje üstünde calışıyorum, okulum da açıldı. O yüzden lazım bilgisayar bana bir süre. Kaç günde gidip gelmişti hatırlıyor musunuz? Cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada.
Dostum servispoint çok hızlı çalışıyor. Benim bilgisayarımı iade almışlar çok mutluyum şuan ve sadece 2 günde oluyor sadece rapor bekliyorum şuan. Maximum 4 gün sürdü servispoint sürem. Onda da anakart değiştirilmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı