Çözüldü Görüntü modu değiştikten sonra ekran bozuk görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigiy67

Femtopat
Daha fazla  
Ben DisplayPort kullaniyordum sonra 4K test icin HDMI gectim, monitor 2K 165 Hz kasanin yaninda reset tusuna bastim duzeldi ve DP geri dondum, RDR2 test yaptim bir şey yoktu Furmark da yaptim bir camurluk yoktu, sizce ekran kartinda problem var midir?

Çözüm
Ekran kartında şu an için bir problem görünmüyor dediklerinize göre. HDMI geçişi sonrası bir kerelik bir çözülmeyen durum yaşanmış, ama sonrasında DP'ye dönüp RDR2 ve FurMark testlerinden geçmiş olmasından donanımlık bir şey olmadığına işarettir.

Sorun tekrarlanmazsa endişe etmeyin. Ama gözlemlemeye devam edin, nadir de olsa bağlantı soketlerinden kaynaklı temassızlıklar olabiliyor.
Ekran kartında şu an için bir problem görünmüyor dediklerinize göre. HDMI geçişi sonrası bir kerelik bir çözülmeyen durum yaşanmış, ama sonrasında DP'ye dönüp RDR2 ve FurMark testlerinden geçmiş olmasından donanımlık bir şey olmadığına işarettir.

Sorun tekrarlanmazsa endişe etmeyin. Ama gözlemlemeye devam edin, nadir de olsa bağlantı soketlerinden kaynaklı temassızlıklar olabiliyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…