Görüntü nasıl harici ekran kartına verilir?

448488

Hectopat

Görüntüdeki Intel UHD Graphics'i harici kartım GTX 1650 yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? UHD Graphics bazı şeyleri görüntüleyemiyor ve açamıyor. O yüzden GTX 1650 yapmak istiyorum.

Buradaki gibi kullanabilirsiniz ama direk onu ayarlamayı bilmiyorum, ben de yapmadım, yapamadım. Ama bu işinizi görebilir.Başlığa bakmayın çözüm yazan yerdeki mesaj bir uygulamada bu ekran kartına vermeyi gösteriyor(anlatıyor).

Hocam kaç konu açtım bunun için gene aynı şey benzeri şeyler atılıyor bunun gibi aynı özellikli başka laptopta görüntü hariciye verilmiş ama o laptop sahibine sorunca UHD Graphics olmadığını söledi.
Laptopun içini açıyorsunuz. Sonra ekran kısmının bağlantısını harici ekran kartında olmayan görüntü çıkışına takıyorsunuz.
Kaldırsam sürücüyü ne olur?

Hocam ya böyle yapmalı ya da
Bu hocamın söylediği gibi içi açılmalı ama garantisi vardır diye dedim ayrıca, açamayan uygulamalarda kullanılsa yeter bence.
Ayrıca sürücüyü silmeyin, bence açılmayan uygulamalarda performans alın ya da içini açın, bir şey olmasın.

İstediğiniz şey olmaz. İyi bir şeyler de olmaz. Belki kötü şeyler de olmaz.

Şu anki halinin size bir zararı yok. Ne yapmaya çalışıyorsunuz ki?
Açıklamaya yazdım.
Hocam ya böyle yapmalı ya da.

Bu hocamın söylediği gibi içi açılmalı ama garantisi vardır diye dedim ayrıca, açamayan uygulamalarda kullanılsa yeter bence.
Garantisi var içini açınca gitmiyor şükür de yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum.

Masaüstü kısmına açmışsınız konuyu ayrıca NVIDIA Denetim Masası'na gidip 3D ayarlardan kullanılacak grafiği yüksek performanslı NVIDIA grafiğini seçin. NVIDIA sadece oyunlarda devreye giriyor fazla güç çekmemek için herhangi bir zararı yoktur öyle olmasının.

Fark ettim sizin dediklerinizin hepsini yaptım fakat gene aynı Intel grafik kartı bilgisayardaki şeyleri açamıyor kasıyor.
Ben ekran kartı kısmına açtım konuyu moderatör değiştirmiş galiba.

Açıklamaya yazdım.

Garantisi var içini açınca gitmiyor şükür de yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum.
Bence ya açın ama açmanız da gerek yok
Ya böyle ya da
Böyle yapın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…