Hocam kaç konu açtım bunun için gene aynı şey benzeri şeyler atılıyor bunun gibi aynı özellikli başka laptopta görüntü hariciye verilmiş ama o laptop sahibine sorunca UHD Graphics olmadığını söledi.Buradaki gibi kullanabilirsiniz ama direk onu ayarlamayı bilmiyorum, ben de yapmadım, yapamadım. Ama bu işinizi görebilir.Çözüldü: Radeon 530 ekran kartı çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Ben soru sorabilmek için ayrı bir konu açtım. Laptopumda yaşadığım bir sorunun çözümünü almak için bu konuyu açtım. Bilgisayarcıya sordum fakat anlamadı. Öncelikle sistemimin özellikleri şunlar; İşlemci: Intel Core i5 8250u (8.nesil) Ekran kartı 1: Intel...www.technopat.net
Kaldırsam sürücüyü ne olur?Laptopun içini açıyorsunuz. Sonra ekran kısmının bağlantısını harici ekran kartında olmayan görüntü çıkışına takıyorsunuz.
İstediğiniz şey olmaz. İyi bir şeyler de olmaz. Belki kötü şeyler de olmaz.Sürücüyü kaldırsam ne olur?
Hocam ya böyle yapmalı ya daHocam kaç konu açtım bunun için gene aynı şey benzeri şeyler atılıyor bunun gibi aynı özellikli başka laptopta görüntü hariciye verilmiş ama o laptop sahibine sorunca UHD Graphics olmadığını söledi.
Kaldırsam sürücüyü ne olur?
Açıklamaya yazdım.İstediğiniz şey olmaz. İyi bir şeyler de olmaz. Belki kötü şeyler de olmaz.
Şu anki halinin size bir zararı yok. Ne yapmaya çalışıyorsunuz ki?
Garantisi var içini açınca gitmiyor şükür de yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum.Hocam ya böyle yapmalı ya da.
Bu hocamın söylediği gibi içi açılmalı ama garantisi vardır diye dedim ayrıca, açamayan uygulamalarda kullanılsa yeter bence.
Fark ettim sizin dediklerinizin hepsini yaptım fakat gene aynı Intel grafik kartı bilgisayardaki şeyleri açamıyor kasıyor.Masaüstü kısmına açmışsınız konuyu ayrıca NVIDIA Denetim Masası'na gidip 3D ayarlardan kullanılacak grafiği yüksek performanslı NVIDIA grafiğini seçin. NVIDIA sadece oyunlarda devreye giriyor fazla güç çekmemek için herhangi bir zararı yoktur öyle olmasının.
Ben ekran kartı kısmına açtım konuyu moderatör değiştirmiş galiba.Masaüstü kısmına açmışsınız konuyu ayrıca NVIDIA Denetim Masası'na gidip 3D ayarlardan kullanılacak grafiği yüksek performanslı NVIDIA grafiğini seçin. NVIDIA sadece oyunlarda devreye giriyor fazla güç çekmemek için herhangi bir zararı yoktur öyle olmasının.
Bence ya açın ama açmanız da gerek yokAçıklamaya yazdım.
Garantisi var içini açınca gitmiyor şükür de yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum.
Ya böyle ya daMasaüstü kısmına açmışsınız konuyu ayrıca NVIDIA Denetim Masası'na gidip 3D ayarlardan kullanılacak grafiği yüksek performanslı NVIDIA grafiğini seçin. NVIDIA sadece oyunlarda devreye giriyor fazla güç çekmemek için herhangi bir zararı yoktur öyle olmasının.
Böyle yapın bence.Buradaki gibi kullanabilirsiniz ama direk onu ayarlamayı bilmiyorum, ben de yapmadım, yapamadım. Ama bu işinizi görebilir.Başlığa bakmayın çözüm yazan yerdeki mesaj bir uygulamada bu ekran kartına vermeyi gösteriyor(anlatıyor).Çözüldü: Radeon 530 ekran kartı çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Ben soru sorabilmek için ayrı bir konu açtım. Laptopumda yaşadığım bir sorunun çözümünü almak için bu konuyu açtım. Bilgisayarcıya sordum fakat anlamadı. Öncelikle sistemimin özellikleri şunlar; İşlemci: Intel Core i5 8250u (8.nesil) Ekran kartı 1: Intel...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.