Bende 3ms falan. Sanki biraz yüksek.Ben 40Ms'den sonrasını hissetmeye başlıyorum. 1660 Super ile ETS 2 1080p Ultra ayarlarda (Ölçekleme %100) 10 - 35 arası değişiyor. Bu durum normal mi? Bir de bunu azaltmanın yolu var mı?
Eki Görüntüle 1221844
Ekran kartınızın modeli ne?Bende 3ms falan. Sanki biraz yüksek.
GTX 1050 Mobile. Ve laptop dahili monitörü.Ekran kartınızın modeli ne?
Ama her oyunda böyle düşük olmaz. Valorant'ta 3ms falan oluyor. Payday2 gibi Nvidia Reflex olmayan oyunlarda 8-20 arası dalgalanıyor. Söylemeyi unutmuşum.Ben 40Ms'den sonrasını hissetmeye başlıyorum. 1660 Super ile ETS 2 1080p Ultra ayarlarda (Ölçekleme %100) 10 - 35 arası değişiyor. Bu durum normal mi? Bir de bunu azaltmanın yolu var mı?
Eki Görüntüle 1221844
Hiç özel bir ayar yaptınız mı? Benim ayarlarım varsayılanda birde ETS 2 ' de mi 3ms alıyorsunuz?GTX 1050 Mobile. Ve laptop dahili monitörü.
Hayır Valorant gibi Reflex destekli bir oyunda. ETS 2 de değil.Hiç özel bir ayar yaptınız mı? Benim ayarlarım varsayılanda birde ETS 2 ' de mi 3ms alıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.