"Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile kurtuldu" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hikmetkeles123

Hectopat
Daha fazla  
Wın 8.1 32 bıt ısletım sıstemı kullanıyorum onceden win 10 pro kullanmaktaydım fakat bır vıdeoyu tam ekran ızlerken ekran kararıyor 3 - 5 sn sonra goruntu gelıyor ve sag alta '' goruntu surucusu yanıt vermeyı kestı ve bu durumdan kurtuldu '' bıldırımı gelıyor. Tekrar tam ekran ızlemeye calıstıgımda yıne ekran kararıyor ve bır daha gelmıyor restart atmam gerekıyor. Arastırmalarıma gore ekran kartı surucusu win 10 desteklemıyor bende win 8.1 kurdum bılgısayara drıverlerı falan yukledım bu seferde tam ekran vıdeo ızlerken ekran komple sımsıyah oluyor ve bır daha gelmıyor. Lafı bu kadar uzatmamın sebebı hıc bı yerde adam akıllı yardımcı olan olmadı bende sorunu en bastan anlatıp oyle yardım ısteyeyım dedım.
Ekran kartı modelı : Atı Radeon HD 4600
Yardımcı olursanız sevınırım baya baya sınır bozucu bı durum.
12166986_513116745537194_1535952784_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10' a format atarak mı geçtiniz ? Eğer format atarak geçmediyseniz ekran kartı driverını kaldırıp güncel olanı kurun eğer aynı hatayı verirse önceki sürümlerden birini deneyin.

Evet Win 10'u format atarak kurdum aynı sorun ondada oldu. Ekran kartı drıverı 10'u desteklemedıgını dusunup Wın 8.1 format attım yıne aynı sorunla karsılasıyorum.

Windows 7 ultimate kurdum fakat aynı hata hala devam etmekte. Başka ne önerebilirsiniz ? Yoksa ekran kartı patatese mi bağladı.

Bence bu sürücüden kaynaklı neden diye sorarsanız, benimde aynı şey başıma gelmişti hele cs oynarken oyunu aşağı aldığımda aynı hatayı veriyordu bende kapatıp bir daha açmak zorunda kalıyordum. Nasıl çözdüğüme gelecek olursak ben eski driverleri kurdum böylece sorun ortadan kalkmış oldu tavsiye ederim.

Birde öyle deneyeyim eyvallah.

Eski versiyon ekran kartı sürücülerini kurmayı denesene, ben hd6850'de windows 8.1'de o şekilde kurtulmuştum problemden.

Bu sorunla ilgili başka çözüm yollarınız var mı acaba? Eski driverleri kur dene, sil tekrar kur, dene sil uğraşmak istemiyorum. İşin açıkcası şu anki ekran kartı beni biraz idare etsin, kasa toplama aşamasındayım da tekrardan teşekkürler her şey için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı