Çözüldü Görüntü Sürücü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, öncelikle belirteyim; sistemi 2 ay önce topladım. Son birkaç gündür başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum, başlarda pek dikkate almadım fakat bugün 5 dakika da bir bu hatayla karşılaşmaya başladım. Ekran kartımın modeli MSI GTX 770, sizce ne yapmam gerekiyor? Oyuna felan girmiyorum bir şey olur diye, yardımlarınızı bekliyorum.

Güncel ekran kartı sürücülerin yüklü değilse yükleyin. Yüklü ise bir alt sürüme geçin. Bıoslarınızın güncelliğini kontrol edin. Hala devam etmekte ise ısı değerlerinizi kontrol edin. Sıcalıkta yoksa garantiye gönderin.

Isı değerleri 30 ile 40 derece arasında, yani normal. Ekran kartı sürümüm güncel, bir alt sürüme nasıl geçiş sağlayacağım? Bu arada sorun hala devam ediyor, korkmaya başladım.

Herkese merhaba arkadaşlar, öncelikle belirteyim; sistemi 2 ay önce topladım. Son birkaç gündür başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum, başlarda pek dikkate almadım fakat bugün 5 dakika da bir bu hatayla karşılaşmaya başladım. Ekran kartımın modeli MSI GTX 770, sizce ne yapmam gerekiyor? Oyuna felan girmiyorum bir şey olur diye, yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı ekran kartı ile aynı sorunu bende yaşamıştım. Çözüm; Kartı servise gönderin iade-değışim yapılacaktır.

Aynı ekran kartı ile aynı sorunu bende yaşamıştım. Çözüm; Kartı servise gönderin iade-değışim yapılacaktır.
Kartı kutusuna koyup, garanti belgesi ile gitsem yeterli olur mu? Bu arada tavsiyen için sağ ol, eğer çözemezsem yarın okuldan sonra ilk işim servise göndermek olacak.

Bir alt sürüm hangi siteden indirdi isen oradan bulabilirsin bir önceki sürümü;
Drivers | GeForce
Teşekkürler.

Önerisi olan varsa lütfen paylaşsın, sorun devam etmekte.

Kartı kutusuna koyup, garanti belgesi ile gitsem yeterli olur mu? Bu arada tavsiyen için sağ ol, eğer çözemezsem yarın okuldan sonra ilk işim servise göndermek olacak.

Teşekkürler.

Önerisi olan varsa lütfen paylaşsın, sorun devam etmekte.

Ağustos ayında bu soru ile uğraştım, gerek eski sürücüler gerekse yeni sürücüler nafile. Yazılım ile ilgili sorun yok. Direk teknik servisi aradım ve kartı gönderin iade alalım dediler ve öyle de oldu.

Eksiksiz kutu, fatura ve garanti belgesi olması yeterlidir.

Ağustos ayında bu soru ile uğraştım, gerek eski sürücüler gerekse yeni sürücüler nafile. Yazılım ile ilgili sorun yok. Direk teknik servisi aradım ve kartı gönderin iade alalım dediler ve öyle de oldu.

Eksiksiz kutu, fatura ve garanti belgesi olması yeterlidir.
Şu an bir alt sürüme geçtim ve bilgisayarımı yeniden başlattım, sorun geçti gibi. Eğer tekrar yaşayacak olursam servise gönderirim. Ne sorunlu ekran kartıymış arkadaş, keşke almasaydım. Herkese yorumları için teşekkürler, sorun şimdilik çözüldüi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı