Oc yaptınız mı?
Benimde sorunum aynı bu dediğiniz çözümleri sırasıyla yaptım ama düzelmiyor.Ekran kartım NVİDİA GeForce GT 520M.Sırası ile dediklerimi yaparsanız ve sonucu iletirseniz yardımcı olabilirim.
Display Driver Uninstaller indirin.
Otomatik Güncelleştirmeleri KAPALI duruma getirin.
Display Driver Uninstaller ile ilk önce Nvidia sürücünüzü komple kaldırın. Yeniden Başlatın
Display Driver Uninstaller ile ikinci olarak Intel sürücünüzü kaldırın ve son olarak yeniden başlatın.
Mümkünse Üreticinizin size sağlamış olduğu driverları kurun. Sırası ile ilk Intel sonra Nvidia driverlarını kurun. Sorun çözülecektir yüksek ihtimalle..
Bu hata genelde iki driverın birbirinden yanıt alamamasından dolayı olur fakat başka durumlar da buna neden olabilmektedir. Hala aynı sorunla karşılaşırsanız bir uzmana göstermenizde fayda var.
O zaman garantiye götüreceksiniz. Sıcaklıklarda da sorun yoksa donanımsal sorun olma ihtimali yüksek.Benimde sorunum aynı bu dediğiniz çözümleri sırasıyla yaptım ama düzelmiyor. Ekran kartım NVİDİA GeForce GT 520M.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.