Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu

ErsinK.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta bugün Monster Abra A5 v5.3 aldım. Başlıktaki hatayı veriyor bazen. NVIDIA güncellemesinden sonra oldu sanırım.

Onu bendede diyor Windows 10 kullanıyorum.İntel hd graphics Windows 8 sürümü olduğundan veriyor güncellemeye üşeniyorum :D

Sırası ile dediklerimi yaparsanız ve sonucu iletirseniz yardımcı olabilirim.

Display Driver Uninstaller indirin.
Otomatik Güncelleştirmeleri KAPALI duruma getirin.
Display Driver Uninstaller ile ilk önce Nvidia sürücünüzü komple kaldırın. Yeniden Başlatın
Display Driver Uninstaller ile ikinci olarak Intel sürücünüzü kaldırın ve son olarak yeniden başlatın.

Mümkünse Üreticinizin size sağlamış olduğu driverları kurun. Sırası ile ilk Intel sonra Nvidia driverlarını kurun. Sorun çözülecektir yüksek ihtimalle..

Bu hata genelde iki driverın birbirinden yanıt alamamasından dolayı olur fakat başka durumlar da buna neden olabilmektedir. Hala aynı sorunla karşılaşırsanız bir uzmana göstermenizde fayda var.

Sırası ile dediklerimi yaparsanız ve sonucu iletirseniz yardımcı olabilirim.

Display Driver Uninstaller indirin.
Otomatik Güncelleştirmeleri KAPALI duruma getirin.
Display Driver Uninstaller ile ilk önce Nvidia sürücünüzü komple kaldırın. Yeniden Başlatın
Display Driver Uninstaller ile ikinci olarak Intel sürücünüzü kaldırın ve son olarak yeniden başlatın.

Mümkünse Üreticinizin size sağlamış olduğu driverları kurun. Sırası ile ilk Intel sonra Nvidia driverlarını kurun. Sorun çözülecektir yüksek ihtimalle..

Bu hata genelde iki driverın birbirinden yanıt alamamasından dolayı olur fakat başka durumlar da buna neden olabilmektedir. Hala aynı sorunla karşılaşırsanız bir uzmana göstermenizde fayda var.
Benimde sorunum aynı bu dediğiniz çözümleri sırasıyla yaptım ama düzelmiyor.Ekran kartım NVİDİA GeForce GT 520M.

Benimde sorunum aynı bu dediğiniz çözümleri sırasıyla yaptım ama düzelmiyor. Ekran kartım NVİDİA GeForce GT 520M.
O zaman garantiye götüreceksiniz. Sıcaklıklarda da sorun yoksa donanımsal sorun olma ihtimali yüksek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı