Samsung LC24F390FMHXUF Görüntüde İz ve Bozulma Sorunu

Daha fazla  
İlk başta monitör ile kasa arasında VGA kablo kullanıyordum sonralarda PES ve FIFA oynarken adamların arkasından birkaç saniyelik çıkan izleri fark ettim, ondan sonra HDMI ile bağladığımda bu sorunun çözüleceğini düşünmüştüm fakat düzelmedi.
Önemli olarak şunu belirteyim VGA ile bağladığımda monitörümde otomatik düzeltme kullanabiliyordum sonradan HDMI ile bu özelliği de kullanamaz oldum.
  • Monitörüm: Samsung LC24F390FMHXUF 24inç 4ms Curved

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörün 27 inç olanını kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Bu yüzden sadece oyun amaçlı kullanılacak ise bu monitörü tavsiye etmiyorum. Ama bunu düzeltmenin bir ayarı var mıdır? Yoksa bu monitörün durumu bu mudur bilmiyorum. Şu an ince ayarlamalar ile minimum düzeye indirdim ama hala biraz var.

Tepki süresi ayarlarını kontrol edin standart, hızlı, en hızlı ayarlarından hangisi default ise tek tek değiştirin. Bende de aynı monitör var FİFA 17 oynarken en hızlı ayarda topun arkasında ghosting izi çıkıyordu. Standart'a alınca düzeliyordu.
Ço
Tepki süresi ayarlarını kontrol edin standart, hızlı, en hızlı ayarlarından hangisi default ise tek tek değiştirin. Bende de aynı monitör var FİFA 17 oynarken en hızlı ayarda topun arkasında ghosting izi çıkıyordu. Standart'a alınca düzeliyordu.
Çok sağol düzeldi. Bir şey daha sormak istiyorum VGA ile HDMI kullanmak arasında ne gibi farklar var?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı