MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #21 Onarım sonunda Windows yine açılmaz ise ve önemli dosyalarınız yoksa aynı bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin.
Onarım sonunda Windows yine açılmaz ise ve önemli dosyalarınız yoksa aynı bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 6 Mart 2020 #22 MayCrasH dedi: Onarım sonunda Windows yine açılmaz ise ve önemli dosyalarınız yoksa aynı bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım başka bir yolu yok gibi gözüküyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
MayCrasH dedi: Onarım sonunda Windows yine açılmaz ise ve önemli dosyalarınız yoksa aynı bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım başka bir yolu yok gibi gözüküyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mart 2020 #23 lengthok dedi: Video'da ne gösteriyorsa aynısı yaptım inanın. Neden böyle oldu anlamadım şu an disk hatalarını onarıyor bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım. lengthok dedi: Evet dersem tamamlanamadı deyip kendini resetliyor, hayır dersem sıfır Windows kurulum ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle Evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti.
lengthok dedi: Video'da ne gösteriyorsa aynısı yaptım inanın. Neden böyle oldu anlamadım şu an disk hatalarını onarıyor bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım. lengthok dedi: Evet dersem tamamlanamadı deyip kendini resetliyor, hayır dersem sıfır Windows kurulum ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle Evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 6 Mart 2020 #24 Recep Baltaş dedi: USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım. Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti. Genişletmek için tıkla... Şimdi USB'den sadece temiz kurulum yapabiliyorum maalesef. Recep Baltaş dedi: USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım. Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle Evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti. Genişletmek için tıkla... USB belleği ilk sıraya alırsanız derken? Bunu anlamadım. Son düzenleme: 6 Mart 2020
Recep Baltaş dedi: USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım. Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti. Genişletmek için tıkla... Şimdi USB'den sadece temiz kurulum yapabiliyorum maalesef. Recep Baltaş dedi: USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım. Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle Evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti. Genişletmek için tıkla... USB belleği ilk sıraya alırsanız derken? Bunu anlamadım.
The Mascara Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #25 Merhaba. Bende aynı sorunu yaşadım bir yükselme uyarısı geldikten sonra USB'yi çıkartıp "Evet"e basınca Windows yüklemeye başladı.
Merhaba. Bende aynı sorunu yaşadım bir yükselme uyarısı geldikten sonra USB'yi çıkartıp "Evet"e basınca Windows yüklemeye başladı.