Görünüşe göre bir yükseltme başlattınız uyarısı

Video'da ne gösteriyorsa aynısı yaptım inanın. Neden böyle oldu anlamadım şu an disk hatalarını onarıyor bakalım ne olacak.

USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım.
Evet dersem tamamlanamadı deyip kendini resetliyor, hayır dersem sıfır Windows kurulum ekranı geliyor.

Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle Evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti.

USB belleği ilk sıraya alırsanız böyle olur. Bunu kimsenin size yazmamaış olmasından dolayı kafamı duvarlara vuracağım.

Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti.

Şimdi USB'den sadece temiz kurulum yapabiliyorum maalesef.

Orada ne diyor? Medyayı bilgisayarınızdan çıkarın. USB belleği çıkartıp öyle Evet deseydiniz sorunsuz bir şekilde yükseltme devam edecekti.
USB belleği ilk sıraya alırsanız derken? Bunu anlamadım.

Son düzenleme:
Merhaba. Bende aynı sorunu yaşadım bir yükselme uyarısı geldikten sonra USB'yi çıkartıp "Evet"e basınca Windows yüklemeye başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı