Aynen, ihbar geldiğin de, olay yerine intikal edip, ön müdaheleyi yapıp, hastanın, hastaneye ulaşmasını sağlıyoruz.
Eğitimi Türkiye'de mi aldınız?
Aynen, ihbar geldiğin de, olay yerine intikal edip, ön müdaheleyi yapıp, hastanın, hastaneye ulaşmasını sağlıyoruz.
Hayır Amerika'da. Mülakatlara felan girdim.Eğitimi Türkiye'de mi aldınız?
Hayır Amerika'da. Mülakatlara felan girdim.
İlk önce yazılı sınav olduk, daha sonra, uygulamalı sınav. Sonra da sınav sonuçlarını bekledim. Açıklandığın da, beni aradılar, ve sınavı geçtiğimi, başvuru formunu doldurmam gerektiği söylendi, başvuru formunu doldurdum, 1 hafta sonra, başvuru sonuçları açıklandı, ve işe alınmıştım.Anladım, peki mülakattan sonra bir eğitim süreciniz oldu mu?
İlk önce yazılı sınav olduk, daha sonra, uygulamalı sınav. Sonra da sınav sonuçlarını bekledim. Açıklandığın da, beni aradılar, ve sınavı geçtiğimi, başvuru formunu doldurmam gerektiği söylendi, başvuru formunu doldurdum, 1 hafta sonra, başvuru sonuçları açıklandı, ve işe alınmıştım.
Benim işimin mi yoksa, asgari felan mı ?Saatlik maaş durumu nasıl?
Benim işimin mi yoksa, asgari felan mı ?
Aylık 3000$, işim de tecrübe sahibi olarak, üst seviyelere çıktıkça, maaş da artacak tabii ki. Son seviye 5700$.Senin işin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.