Görüşürüz Technopat

Aynen, ihbar geldiğinde, olay yerine intikal edip, ön müdaheleyi yapıp, hastanın, hastaneye ulaşmasını sağlıyoruz.
GTA'da gelip onları da öldürürdük hocam ahah. :D Saygıdeğer bir meslek kolay gelsin.

Görüşürüz dostum ben açıkçası gitmemenden yanayım. 10 dakika gezerim diye kendini kesinlersen iradeni geliştirebilirsin. 10 dakika diyip 3-4 saat bakmak tamamen iradesizlik. Bu da bir insan özelliği nihayetinde.

GTA'da gelip onları da öldürürdük hocam ahah. :D Saygıdeğer bir meslek kolay gelsin.

Görüşürüz dostum ben açıkçası gitmemenden yanayım. 10 dakika gezerim diye kendini kesinlersen iradeni geliştirebilirsin. 10 dakika diyip 3-4 saat bakmak tamamen iradesizlik. Bu da bir insan özelliği nihayetinde.
Sağolasın, Sheriff olmak istiyorum, okula felan gerek yokmuş, Baş Sheriff seni eğitimden geçirip, sigortanı yapıp işe alabiliyormuş. Baş Sheriff'de eşimin babasının yakın dostu. Sence Sheriff'mi, yoksa Asistanlığa devam mı ? Uzun zamandır, gel alayım seni diyor, ama bilemedim. Açıkcası, yol kenarın da Ford Crown Victoria ile devriye atmak da istiyorum, karar veremedim. Polislik ile Sherifflik ayrı şeyler. Sheriff kasabaya bakıyor.

Sağolasın, Sheriff olmak istiyorum, okula felan gerek yokmuş, Baş Sheriff seni eğitimden geçirip, sigortanı yapıp işe alabiliyormuş. Baş Sheriff'de eşimin babasının yakın dostu. Sence Sheriff'mi, yoksa Asistanlığa devam mı ? Uzun zamandır, gel alayım seni diyor, ama bilemedim. Açıkcası, yol kenarın da Ford Crown Victoria ile devriye atmak da istiyorum, karar veremedim. Polislik ile Sherifflik ayrı şeyler. Sheriff kasabaya bakıyor.
Yani işin içindeyseniz ve işi yaparken mutlu olacağınızı düşünüyorsanız yapın derim. Benim bildiğim Sheriff'lik dizilerden olduğu kadar. Hayat standartınız bana göre oldukça yüksek. Maddi sıkıntınız yoktur ama işinizden ne kadar memnunsunuz onu göze alarak seçim yapın derim.

Aylık 3000$, işim de tecrübe sahibi olarak, üst seviyelere çıktıkça, maaş da artacak tabii ki. Son seviye 5700$.
Oraya çalışmak için mi gittiniz? Yoksak gezmek için vize alıp orada yaşamaya mı karar verdiniz? Biraz anlatır mısınız, orada yaşamayı düşünüyorum üniversite bitince.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı