T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 19 Nisan 2021 #21 1996' da Etiyopya Havayolları 767' sini hatırlattı.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 19 Nisan 2021 #22 Yararsız Üye dedi: Pilot yetenekliymiş. Geçen yıl da seninle tartışmıştık iniş takımsız öngörülemez yeni sürülmüş tarla mı yoksa gölet inişi mi diye, benim cevabım hâlâ aynı. Ben suyu alayım. Genişletmek için tıkla... Ben hala ilk tercihimi karadan yapmaktan yanayım Umarım yapmak zorunda kalmayız orası ayrı Megaton dedi: Sahil mi yoksa uçuştan öncesi mı? Önce var önce var Genişletmek için tıkla... Sabah uyandığı saate kadar Uçağın sudan çekilerek çıkarılışını da paylaşmışlar bu arada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yararsız Üye dedi: Pilot yetenekliymiş. Geçen yıl da seninle tartışmıştık iniş takımsız öngörülemez yeni sürülmüş tarla mı yoksa gölet inişi mi diye, benim cevabım hâlâ aynı. Ben suyu alayım. Genişletmek için tıkla... Ben hala ilk tercihimi karadan yapmaktan yanayım Umarım yapmak zorunda kalmayız orası ayrı Megaton dedi: Sahil mi yoksa uçuştan öncesi mı? Önce var önce var Genişletmek için tıkla... Sabah uyandığı saate kadar Uçağın sudan çekilerek çıkarılışını da paylaşmışlar bu arada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 19 Nisan 2021 #23 painkiller dedi: Sabah uyandığı saate kadar Genişletmek için tıkla... Yani şimdi sahildeki insanlar ne yapıyordu acaba diye düşünüdüm sadece painkiller dedi: Uçağın sudan çekilerek çıkarılışını da paylaşmışlar bu arada: Genişletmek için tıkla... Tekrar uçabilir mi?
painkiller dedi: Sabah uyandığı saate kadar Genişletmek için tıkla... Yani şimdi sahildeki insanlar ne yapıyordu acaba diye düşünüdüm sadece painkiller dedi: Uçağın sudan çekilerek çıkarılışını da paylaşmışlar bu arada: Genişletmek için tıkla... Tekrar uçabilir mi?
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 19 Nisan 2021 #24 Çok yumuşak inmiş.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 19 Nisan 2021 #25 Megaton dedi: Tekrar uçabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sudan çıkarılmış halinde devasa bir hasar yok gibi ama hangara çekilince belli olur o ancak. DarkWarrior dedi: Çok yumuşak inmiş. Genişletmek için tıkla... Baya hem de.
Megaton dedi: Tekrar uçabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sudan çıkarılmış halinde devasa bir hasar yok gibi ama hangara çekilince belli olur o ancak. DarkWarrior dedi: Çok yumuşak inmiş. Genişletmek için tıkla... Baya hem de.