Göz altı morluğu nasıl geçer?

• Konuyu başlatan RawRei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 78

RawRei

Centipat
Daha fazla  
Uyku düzenim yok ama yaz tatillerinde sabahlıyorum sadece o kadar, bir türlü geçiremedim. Gül suyu kullandım, soğuk kompres yaptım, sıvı tüketimini artırdım yok, geçmiyor. Göz altı sanki seri katil gibi, yoğun bir morluk var. Arkadaşlar ne çektin yine diyerek dalga geçiyorlar. Tavsiyede bulunabilecek varsa sevinirim.

Selam hocam, genetik olma şansı da var aslında. Bir arkadaşımda var genetik olarak, genelde kapatıcı kullanıyor. Genetik olup olmadığını doktora giderek öğrenebilirsiniz isterseniz.

Selam hocam, genetik olma şansı da var aslında. Bir arkadaşımda var genetik olarak, genelde kapatıcı kullanıyor. Genetik olup olmadığını doktora giderek öğrenebilirsiniz isterseniz.

Yok hocam genetik değil ailede kimsede yok, çok beyazım herkes görüyor dalga geçiyorlar, bir türlü geçiremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam genetik değil ailede kimsede yok, çok beyazım herkes görüyor dalga geçiyorlar, bir türlü geçiremedim.
Arkadaşımın da ailesinde kimsede yok hocam, teşhis için gitmenizi öneririm doktora, genetik değilse bile çözümünü söyler en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı