Göz altlarım neden mor?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Göz altlarım mor, sebebi düşündüğüm gibi mi? 01:00 gibi uyur, 09:00 gibi uyanırım uykudan yana sorunum yok, bilgisayar ve telefon gibi cihazlara yakından bakmam, telefonun ve bilgisayarın parlaklığı hep 0 rakamındadır, gözüme zarar vermemesi için. Peki neden göz altlarım mor? Tek ihtimal monitörümün 27 inç olması gibi geliyor. Önümde televizyon gibi duruyor çok yakın olmasam da, sizce de sorun bu mu yoksa doktora görüneyim mi?

Kendine fazla zarar vermiyorsun fakat birkaç gün 1-2 saat daha erken uyuyabilirsin ya da yüzünü buzlu suya daldırabilirsin 10 dk falan, işe yarar.

Göz altlarım mor, sebebi düşündüğüm gibi mi? 01:00 gibi uyur, 09:00 gibi uyanırım uykudan yana sorunum yok, bilgisayar ve telefon gibi cihazlara yakından bakmam, telefonun ve bilgisayarın parlaklığı hep 0 rakamındadır, gözüme zarar vermemesi için. Peki neden göz altlarım mor? Tek ihtimal monitörümün 27 inç olması gibi geliyor. Önümde televizyon gibi duruyor çok yakın olmasam da, sizce de sorun bu mu yoksa doktora görüneyim mi?

Benim de mor küçüklüğümden beridir 5 yaşından beri mor olay tel PC vb. değil bende sebebini bilmiyorum. Bende PC basındayım tele çok bakarım ama olay o değil.

Monitör boyutuyla alakası olduğunu sanmıyorum. Eğer biraz da içe doğru göçüklük varsa göz altı çökmesi olabilir. Işık dolgusu gibi yöntemlerle tedavi ediliyor sanırım.

Göz altı çukurları kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterir, gözler sönük ve yaşlı görünür. Göz altı çukurları, yağ (hacim) kaybından dolayı oluşur. Yağ kaybı ise genellikle yağların zaman içinde dağılarak aşağılara doğru yayılması nedeniyle ortaya çıkar.

1693660570665.png

Aslında pek umrumda değil ama insanların hakkımda garip şeyler düşünmesini istemiyorum göz altlarımdan dolayı. :D Benimki biraz fazla mor gibi, bilemedim ki. Belki doktora danışırım yardım eder, buzlu su da denenebilir, evet..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı