Özel bir sebep ile gitmeyeceğini varsayarak sakıncası olmaz diyorum.Merhaba, sayın Technopat üyeleri.
Bugün saçma bir soruyla geldim ama aklıma takıldı göz doktoruna gitmeden önce kahve soğuk kahve ve çay gibi şeyleri içsek bir sakıncası olur mu?
Merhaba, sayın Technopat üyeleri.
Bugün saçma bir soruyla geldim ama aklıma takıldı göz doktoruna gitmeden önce kahve soğuk kahve ve çay gibi şeyleri içsek bir sakıncası olur mu?
Özel bir sebep ile gitmeyeceğini varsayarak sakıncası olmaz diyorum.
Espri yapmak isterim konuya.
Havuç yememeniz gerek.
Her ne kadar troll olan havucun görmeye çok etkisi olduğu rivayeti de ıstabanak gibi çürütülmüş olsa bile.
Havuç tüketilmeli diğer tüm yeşil gıdalar gibi ama unutulmaması gereken vücut da depolanan en yüksek şeker oranına sahip olduğudur.
Acil şifalar.
Çok fazla maliyet çıkaracak tahlil ve araştırmalara kulak asmayın. 10 yılda bir göz arka kısımlarını veya genel checkup yaptırmak iyidir. Özel bir durum yok ise standart muayene yeterlidir.
Reçetenin 3-5 katı tahliller ile sizi kandırmalarına fırsat vermeyin ama dediğim gibi 10 yılda bir genel göz Checkup'ı iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.