Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 23 Temmuz 2021 #21 Cahillik diz boyu. Keşke polise haber verseydiniz. En azından polis basardı.
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #22 Semihfuat32 dedi: Cahillik diz boyu. Keşke polise haber verseydiniz. En azından polis basardı. Genişletmek için tıkla... Onu yapmayı cidden düşündüm ciddiyim ama yasaklar kalktı maske yasağıda öyle gelip bana ceza yazacaklarına emin olduğum için yapmadım böyle bir şey.
Semihfuat32 dedi: Cahillik diz boyu. Keşke polise haber verseydiniz. En azından polis basardı. Genişletmek için tıkla... Onu yapmayı cidden düşündüm ciddiyim ama yasaklar kalktı maske yasağıda öyle gelip bana ceza yazacaklarına emin olduğum için yapmadım böyle bir şey.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 23 Temmuz 2021 #23 318177 dedi: Onu yapmayı cidden düşündüm ciddiyim ama yasaklar kalktı maske yasağıda öyle gelip bana ceza yazacaklarına emin olduğum için yapmadım böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sen takıyorsun ve ihbar eden sensin. Arayacaksın polisi, bunlar güzel bir para cezası yazacaklar. Sonra gör bu m#llar bir daha maske takmıyor mu?
318177 dedi: Onu yapmayı cidden düşündüm ciddiyim ama yasaklar kalktı maske yasağıda öyle gelip bana ceza yazacaklarına emin olduğum için yapmadım böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sen takıyorsun ve ihbar eden sensin. Arayacaksın polisi, bunlar güzel bir para cezası yazacaklar. Sonra gör bu m#llar bir daha maske takmıyor mu?
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #24 Semihfuat32 dedi: Sen takıyorsun ve ihbar eden sensin. Arayacaksın polisi, bunlar güzel bir para cezası yazacaklar. Sonra gör bu m#llar bir daha maske takmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Aşıları olduğu için maske yasağı serbest yani zorunluluk yok gene giren bana girer hocam. Her neyse size de iyi geceler yarın eklerim buraya bir gelişme olur ise iyi forumlar.
Semihfuat32 dedi: Sen takıyorsun ve ihbar eden sensin. Arayacaksın polisi, bunlar güzel bir para cezası yazacaklar. Sonra gör bu m#llar bir daha maske takmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Aşıları olduğu için maske yasağı serbest yani zorunluluk yok gene giren bana girer hocam. Her neyse size de iyi geceler yarın eklerim buraya bir gelişme olur ise iyi forumlar.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.123 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #25 Geçim olsun ne diyelim
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #26 Silinen üye dedi: Geçim olsun ne diyelim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.