Göz için en iyi monitör?

baybars.yildiz

Centipat
Sayın Technopat vekilleri gördüğünüz gibi fiyat fark etmeksizin göz için en iyi monitörü arıyoruz. Siz saygıdeğer araştırmacılarımızın cevaplarını bekliyoruz.
En az 144 Hz 27' şartlarımız var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda çıkan monitörlerin neredeyse hepsi flicker-free ve düşük mavi ışık özelliklerine sahipler. Daha fazlasına sahip olanını görmedim. Fakat bazı f/p monitörler 144 Hz, 1 ms, FreeSync gibi özellikleri açıldığında bunlardan taviz verebiliyorlar. Örneğin ViewSonic VX2458-C-MHD monitöründe 1 ms açıldığında flicker-free özelliği kapanıyor.

Son zamanlarda çıkan monitörlerin neredeyse hepsi flicker-free ve düşük mavi ışık özelliklerine sahipler. Daha fazlasına sahip olanını görmedim. Fakat bazı f/p monitörler 144 Hz, 1 ms, FreeSync gibi özellikleri açıldığında bunlardan taviz verebiliyorlar. Örneğin ViewSonic VX2458-C-MHD monitöründe 1 ms açıldığında flicker-free özelliği kapanıyor.

aoc 27cq2u monitorude oyle mi f\p degilde en iyisini ariyorum fiyat farketmez oneriniz var mi

Bütçeni bilmiyorum ancak kendim kullandığım Asus TUF VG249Q önerebilirim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gözlerim oldukça rahat ediyor kullanırken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı