Göz kanlanması nasıl geçer?

odinallfather

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar günlük ortalama 8 ile 10 saat arası bilgisayarda vakit geçiriyorum. Bu sebepten dolayı gözüm aşırı kanlanıyor ve kuruyor.

Linkini bıraktığım ürünü alsam sizce yararı olur mu?

Ekstra olarak Windows 10'da gece ışığı ayarı varmış onu mu kullansam emin olamadım?

Yanıtlarınızı bekliyorum :)

Arkadaşlar günlük ortalama 8 ile 10 saat arası bilgisayarda vakit geçiriyorum. Bu sebepten dolayı gözüm aşırı kanlanıyor ve kuruyor.

Linkini bıraktığım ürünü alsam sizce yararı olur mu?

Ekstra olarak Windows 10'da gece ışığı ayarı varmış onu mu kullansam emin olamadım?

Yanıtlarınızı bekliyorum :)
Doktora gitmek daha kolay olur. Alman gerekenleri önerir zaten. İleride daha büyük problemlere yol açar. Geç kalmadan randevu almalısın. Ayrıca bana göre moderatörler bu şekilde kritik konuları onaylamasalar daha iyi olacağını düşünüyorum.

Doktora gitmelisin. Bende de uzun süreli kuruma ve kanlanma başlayınca doktora gittim ve birkaç damla yazıp kirpik diplerimin alerji olduğunu, toza karşı duyarlı olduğumu vs. söylemişti. Damlaları 2 hafta kadar kullandıktan sonra göz kızarıklığım geçti. Göz konusunu hafife alma ve iyi bir doktora git. Makinede muayene edildiğimde gözlerimin epey bozuk olduğu sonucu çıktı (rahatça uzağı ve yakını görebildiğim halde) ama doktor kendi muayene ettikten sonra makinelerin genelde yanılabildiğini söyledi.

Eczaneye gidip Gentagut göz damlası al iki gözüne ikişer damla damlat. Bitene kadar kullan, çok iyi göz damlasıdır Gentagut dışındaki göz damlaları çöp :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı