Göz kanlanması

Emir Çimen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ramazan bayramının sonundan beri gözüm kanlanıyor. İlk başlarda bir şey hissetmesem de artık çok fazla kaşınıyor ve gözüm çok kuru. Doktora gittim gözüme sadece ışıkla bakıp antibiyotikli göz damlası verdi, devam ederse sorunun göz polikliniğine görün dedi. Ben açıkçası pek tatmin olmasam da (yani yalandan vermiş gibiydi ilacı) kullanmaya başladım. 3. günün sonunda gözümden beyaz yapışkan bir sıvı çıkmaya başladı (iltihap sanırsam). Her neyse ben kanlı gözle gezmekten ve sürekli kaşınmasından bıktım. Bir önerisi olan var mı? Ya da gözüm ne hastalığı kapmış olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enfeksiyon kapmış mümkün olduğunca kaşıma gözünden herhangi bir sıvı gelirse peçete veya selpak ile temizle elin ile dokunma. Bende aynı sorunu yaşadım.

Aynı durum 2 hafta önce oldu gözüm anormal kuruydu damla verdi kullandım kuruluk geçti kanlanmaya pek faydası yoktu bende biraz erken saatlerde uyumaya başladım geçti kanlanma bence uyku düzeni ve elektronik ürünlerle vakit geçirme sürenle alakalı(12 saat PC ile uğraştıgım için kanlandı gözüm)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı