Göz kapağı şişliği

Plory

Centipat
Katılım
21 Nisan 2022
Mesajlar
538
Çözümler
1
Merhaba. Bundan 1 yıl önce roaccutane kullanıyordum, ve bırakalı 3 ay oldu fakat hala gözüm aşırı kuruyor. 1 yıldır lens kullanıyorum, gözüm çok hassas olduğu için göz kapağım arada şişiyor lens kullanmayı bırakınca şişlik iniyor. Bunun sebebi roaccutanedan dolayı olabilir mi? Roaccutane etkisinin ne kadar sürede geçtiğini internetten baktım fakat net bir şey yazmıyor.
Gözüm miyop 5.30 ve 1.25 astigmat.
Lensi temiz ve düzgün kullanıyorum.
 
Göz kuruluğundan yapıyor olabilir gözünüz hassas demişsiniz, lens takıyorsunuz doktorunuz lensi önerdimi ve en yakın göz doktoruna gidebilirsiniz.
 
Göz kuruluğundan yapıyor olabilir gözünüz hassas demişsiniz, lens takıyorsunuz doktorunuz lensi önerdimi ve en yakın göz doktoruna gidebilirsiniz.

Önerdi. Roaccutane kullandığım için damlayla birlikte kullanabilirsin dedi. Okulda falan olduğum için damla kullanamıyorum. Eve geldiğimde de lens kullanmıyorum zaten yine de şişiyor. 1 ay sonra gideceğim. Aslında gözüm hassas değildi ama lens ve roaccutane aynanda kullanıyorken aşırı hassaslaştı.
 
Bilemiyorum yanlış fikirlerde vermek istemiyorum 1 ay değil de bu işleri daha çabuk hallederseniz göz sağlığınız için iyi olabilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı