Göz kapağının "luk" etmesi

Ivar Lothbrok

Hectopat
Daha fazla  
Göz kapağım sabahtan beri kendi kendine hareket ediyor. Arada oluyor böyle. Tam tanımı nedir bilmiyorum, başlığa da "luk" yazdım kusura bakmayın. Kendi isteğim dışında sağ göz kapağım kendi kendine hareket edip "luk" ediyor. Hayır, göz seyirmesi değil. Başka bir şey ama çok gıcık bir şey. Tam adı nedir ve çözümü nedir bu lanet şeyin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz kapağım sabahtan beri kendi kendine hareket ediyor. Arada oluyor böyle. Tam tanımı nedir bilmiyorum, başlığa da "luk" yazdım kusura bakmayın. Kendi isteğim dışında sağ göz kapağım kendi kendine hareket edip "luk" ediyor. Hayır, göz seyirmesi değil. Başka bir şey ama çok gıcık bir şey. Tam adı nedir ve çözümü nedir bu lanet şeyin?

Aile hekiminize danışın çok sorun olmaya başlarsa araştırın ya da risk alıp hastaneye gidin bunun hakkında açılmış konular var onlara bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı