Göz kusuru ve askerlik muafiyeti

Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Selamun aleyküm,
15 yaşındayım sağ gözümde göz tembelliği var. İleri de ehliyet sahibi olamayacağımı öğrendim. 20 yaşında beni askere alırlar mı muaf mı olurum?

Selamun aleyküm,
15 yaşındayım sağ gözümde göz tembelliği var. İleri de ehliyet sahibi olamayacağımı öğrendim. 20 yaşında beni askere alırlar mı muaf mı olurum?
Ehliyet alınamıyor derken. Yani gözü bozuk olanlar ehliyet alamıyor mu?

Ehliyet alınamıyor derken. Yani gözü bozuk olanlar ehliyet alamıyor mu?
Aynen öyle. İnternetten araştırdım biraz baya bi kişi gözü bozuk diye ehliyet alamamış. Tabi derecesine göre değişir bir de türüne göre değişir. Benim sağ gözüm tembel %30 falan görüyor sol %100 görüyor ehliyet alamıcam gibi duruyor bakıcaz. Seninde mi hastalığın var?

Bende 2.5 miyop var iki gözümde. Başka bir kusur yok.
İyiymiş. Yani kötü de akransak 18 yaşında lazer ameliyatıyla tedavi edilebiliyor seninki. Üstelik derecen de çok sayılmaz gözluk kullanıyorsan 18 e kadar 1.5 e kadar düşebilir zaten 18 de lazer ameliyatı olursun sorun olmaz inşAllah.

İyiymiş. Yani kötü de akransak 18 yaşında lazer ameliyatıyla tedavi edilebiliyor seninki. Üstelik derecen de çok sayılmaz gözluk kullanıyorsan 18 e kadar 1.5 e kadar düşebilir zaten 18 de lazer ameliyatı olursun sorun olmaz inşAllah.
2005 doğumluyum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı