Göz numaram büyüyor

retrodogukan

Hectopat
Yer
Menteşe
Arkadaşlar, ben miyopum, malum Online dersler bir süredir oluyor 10. sınıfım (telafiler dahil). Polis olmak istiyorum fakat gözlük taksam veya takmasam bile göz numaramın büyüdüğünü hissediyorum. (Genelde bilgisayara gözlükle bakıyorum). Bilgisayarın tarih yerini hafif bulanık (hareket bulanıklılığı) olarak görmeye başladım. Bunun sebebi neler olabilir? Uygun olduğunda test yaptıracağım gözüme tekrardan. Tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Arkadaşlar, ben miyopum, malum Online dersler bir süredir oluyor 10. sınıfım (telafiler dahil). Polis olmak istiyorum fakat gözlük taksam veya takmasam bile göz numaramın büyüdüğünü hissediyorum. (Genelde bilgisayara gözlükle bakıyorum). Bilgisayarın tarih yerini hafif bulanık (hareket bulanıklılığı) olarak görmeye başladım. Bunun sebebi neler olabilir? Uygun olduğunda test yaptıracağım gözüme tekrardan. Tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Buraya baktığın için artıyor olabilir mi?😁

Büyümesi normal. Küçülmesini beklemiyorsun herhalde? Ben de 6. sınıftan beri kullanıyorum şu an üniversitede 3. senem hala daha büyümeye devam ediyor. Lazer yaptıracağım okulum bitince.
Küçülmesini bekleyecek kadar değilim, bunu yavaşlatmam mümkün mü? Bende lazer ile çizdirmeyi düşünüyorum ama ilk önce fikir almak istesim sizlerden.

Doktorlar lazeri pek önermiyor diye biliyorum. Göz numaran kaç ?
En son 1,75 numaraydı ama yıllardır tedaviye gitmiyorum. Büyüdüğünden eminim ama.

Küçülmesini bekleyecek kadar değilim, bunu yavaşlatmam mümkün mü? Bende lazer ile çizdirmeyi düşünüyorum ama ilk önce fikir almak istesim sizlerden.
Teknolojik aletleri olabildiğince az kullanarak ve göz egzersizleri yaparak nispeten yavaşlatabilirsin. Çok yakını geçtim uzaktan bakmaya alıştır kendini.

En son 1,75 numaraydı ama yıllardır tedaviye gitmiyorum. Büyüdüğünden eminim ama.

Teknolojik aletleri olabildiğince az kullanarak ve göz egzersizleri yaparak nispeten yavaşlatabilirsin. Çok yakını geçtim uzaktan bakmaya alıştır kendini.
Hocam teknolojiyi az kullanmaya calısıyorum ama kendimi bir yandan yazılım kısmından geliştirmeye calısıyorum, bir yandan 5-6 saat kadar online eğitim ile ilgileniyorum bu yandan şanssızım(z) sanki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı