mkeshnoda Kilopat Katılım 9 Haziran 2012 Mesajlar 465 14 Eylül 2012 #11 Ben de değiştirmek istemiyorum açıkçası ama gözlerim mahvoldu artık gerçekten, belki yüksek çözünürlük ve düşük tepki süresi iyi gelebilir gözlerime.
Ben de değiştirmek istemiyorum açıkçası ama gözlerim mahvoldu artık gerçekten, belki yüksek çözünürlük ve düşük tepki süresi iyi gelebilir gözlerime.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Eylül 2012 #12 mevsres dedi: Monitör değitirmek pek bir mantığı yok diyorum. Fakat eski tüplü monitör kullanıyorsan şiddetle değiştir derim. Kullanan varsa hemen değiştirsin tüplü monitör gözü fena bozar... Genişletmek için tıkla... Mantığı olmasa bile bu monitörden artık kurtulması gerek bence. Tepki süresi ve düşük Hz, gözle görülmeyen titreme yapabilir.
mevsres dedi: Monitör değitirmek pek bir mantığı yok diyorum. Fakat eski tüplü monitör kullanıyorsan şiddetle değiştir derim. Kullanan varsa hemen değiştirsin tüplü monitör gözü fena bozar... Genişletmek için tıkla... Mantığı olmasa bile bu monitörden artık kurtulması gerek bence. Tepki süresi ve düşük Hz, gözle görülmeyen titreme yapabilir.