Göz ve baş ağrısı için gözlük türü var mıdır?

P1üton

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller öncelikle. 22 yaşındayım ve kendimi bildim bileli teknolojik aletlerle haşır neşir durumdayım. Derslerimi de bilgisayar üzerinden çalıştığımı düşünürsek fazlasıyla teknolojik aletlere maruz kalıyorum. Bu süreçte gözlerim ve devamında başım fazla ağrıyor. Bazı zamanlarda gözlerime dokunamaz duruma geliyorum. Atasun optik'ten mavi ışık koruyucu gözlük almıştım ancak o da pek bir işe yaramıyor artık. Bunun için doktora gidersem bu durumu önleyecek gözlük vs verir mi? Elbette ekran süresini kısaltmak bir çözüm bunu deniyorum örnek vermek gerekirse günde beş saat ise üçe indirdim ancak yine ağrıyor.

Şunu da belirtmeliyim ki gece ışığı gibi modları da deniyorum fakat gece ışığı modunda ekranı net göremediğim durumlar oluyor ve devre dışı bırakmam gerekiyor.

Kanka mavi ışık ile yaramadıysa çok doktorluk bir şey yok gibi bence. Bir süre ağrımasın diye damla verir en iyi ihtimalle. O da geçici çözüm. Bence biraz internetten araştırma yap mavi ışık engelleyici gözlük konusunda ve kalitelisini al. Aklıma bundan başka yol gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı