Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu arada şu an fark ettim bende bazıları seçili değil sorun olmaz değil mi?

Merak ettiğim şey şu biz bu uygulama üzerinden overclock yapabiliyor muyuz? Ya da yapabilecek miyiz bence sistemin overclocka uygun olup olmadığını gösteren bir bölüm olsa tadından yenmez.
@300319

Hocam bu arada şu an fark ettim bende bazıları seçili değil sorun olmaz değil mi?

Eki Görüntüle 929102

Sorun teşkil etmez.

Hocam 4.5 var o olur mu @300319.

Program .NET 4.8 ile çalışıyor. Yani NET 4.5 ile çalışmaz.
Merak ettiğim şey şu biz bu uygulama üzerinden overclock yapabiliyor muyuz? Ya da yapabilecek miyiz bence sistemin overclocka uygun olup olmadığını gösteren bir bölüm olsa tadından yenmez.
@300319

OC olayına girmek istemiyorum. Ama gösterge paneli olabilir.

Hocam selam eline sağlık çok iyi olmuş. Ben HP laptop kullanıyorum. Anakart modeli 8742 diye bir model. Güncelleme aramaya tıklayıp HP'yi seçtiğim zaman bir sonuç çıkmıyor. HP'nin sitesine giriyor fakat sonuç bulunamadı diyor. Bence sonuç bulunamadığında ekran bir uyarı verse güzel olabilir. Ellerine sağlık, iyi akşamlar.
Hocam bir de sorun bende mi bilmiyorum ama ekran kartım UHD Graphics kullanılıyor. Ona tıklayınca özellikler çıkıyor. Harici ekran kartım olan 1650'ye tıkladığımda da UHD Graphics ile aynı sonuçlar çıkıyor. Tekrardan eline sağlık. Buralar değerlenecek.

Evet hocam bu sorun bende de mevcut zaten bir önceki sürümde bildirmiştim, bugün baktım yine devam ediyor ileriki sürümlerde düzelecektir muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…