Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim gibi küçük bir hata büyütülecek bir şey değil. Elim 8 yerine 4'e basmış .
Benim için sıkıntı değildi zaten. Yine de düzeltmekte fayda var. Gayet güzel bu arada SSD markamın ismini unutuyorum bazen aygıt yöneticisinden vs. bulamıyorum buradan direkt bulabiliyorum.

Hocam 50 MB RAM, 1 GHz işlemci. 5 MB depolama alanı, .NET Framework 4.8.

Teşekkür ederim hocam.
Benim için sıkıntı değildi zaten. Yine de düzeltmekte fayda var. Gayet güzel bu arada SSD markamın ismini unutuyorum bazen aygıt yöneticisinden vs. bulamıyorum buradan direkt bulabiliyorum.

Amaç zaten bu, bilgisayarı hiç kullanmayı bilmeyen biri dahi sistemini rahatça öğrenebilmesi için tasarlandı.

Hocam Linux, Mac, Windows 10 hariç hiçbir işletim sisteminde çalışmayacak şekilde engelledim.

Tek Gözcü.exe olduğu için içinde ondan.

Programın eski sürümlerini şimdi denedim ve güzel olmuş. Bazı yerleri algılayamasa da BIOS üreticisi gibi bilgileri elde edebilmesine şaşırdım doğrusu. Başarılar dilerim. İyi çalışmalar.

Hocam Linux'ta böyle ise Windows 10'da uçak kaldırır (tam gösterir) .

Evet bunu fark ettim ve beni gerçekten mutlu eden şey bu oldu diyebilirim. Her şey apaçık, düzgün ve anlaşılabilir.

Programın tasarımına dediğim gibi oldukça önem verdim. Her şey karmaşık olmasını sevmem.

İsim hakları Türkay Software adına, Gözcü olarak alındı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…