aLoneDark66
Hectopat
@300319Hayırlı olsun hocam bu arada. Sistem gereksinimleri neler hocam eski sürümlerde net. Framework istiyordu bundada istiyor mu?
@300319Hayırlı olsun hocam bu arada. Sistem gereksinimleri neler hocam eski sürümlerde net. Framework istiyordu bundada istiyor mu?
Benim için sıkıntı değildi zaten. Yine de düzeltmekte fayda var. Gayet güzel bu arada SSD markamın ismini unutuyorum bazen aygıt yöneticisinden vs. bulamıyorum buradan direkt bulabiliyorum.Dediğim gibi küçük bir hata büyütülecek bir şey değil. Elim 8 yerine 4'e basmış.
Benim için sıkıntı değildi zaten. Yine de düzeltmekte fayda var. Gayet güzel bu arada SSD markamın ismini unutuyorum bazen aygıt yöneticisinden vs. bulamıyorum buradan direkt bulabiliyorum.
Hocam Linux, Mac, Windows 10 hariç hiçbir işletim sisteminde çalışmayacak şekilde engelledim.
TekGözcü.exeolduğu için içinde ondan.
Evet bunu fark ettim ve beni gerçekten mutlu eden şey bu oldu diyebilirim. Her şey apaçık, düzgün ve anlaşılabilir.Amaç zaten bilgisayarı hiç kullanmayı bilmeyen biri dahi sistemini rahatça öğrenebilmesi için tasarlandı.
Eki Görüntüle 961385
Eki Görüntüle 961386Eki Görüntüle 961387
Programın eski sürümlerini şimdi denedim ve güzel olmuş. Bazı yerleri algılayamasa da BIOS üreticisi gibi bilgileri elde edebilmesine şaşırdım doğrusu. Başarılar dilerim. İyi çalışmalar.
Evet bunu fark ettim ve beni gerçekten mutlu eden şey bu oldu diyebilirim. Her şey apaçık, düzgün ve anlaşılabilir.
Programı kullanacağım gibi duruyor. Eliniz sağlık, iyi çalışmalar.Programın tasarımına dediğim gibi oldukça önem verdim. Her şey karmaşık olmasını sevmem.
@300319 Programlama için ders veya forum önerisi yapabilir misin? Kurslar Türkçe ve ücretsiz olmak zorunda değil. Bazen forumdaki problemleri çözmek ders izlemekten zaha zevkli oluyor. Çoğunlukla yazılım ağırlıklı bir forum kısacası.
İlgi alanlarım: JavaScript ve C++. (Halihazırda HTML ve CSS öğrendim. Birkaç tag kaldı)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İsim hakları çoktan alınmıştır bile..
![]()
Lookout
Lookout’s AI-powered platform defends against phishing, social engineering, and account takeovers—providing visibility and control that traditional security tools miss.www.lookout.com
Lookout (IT security) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.