Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam bir tavsiyede bulunayım bir çizelge yapın veya veritabanı yapın, sonra proje fikirlerinizi yazın ardından birinden başlayın ve bitireseye kadar uğraşın. Sonra ise not aldığınız diğer programa başlayın bu sayede verimli kod yazmış olursunuz.

Bu sefer de üstünde çalıştığım projeyi görevini yerine getirebilecek seviyeye kadar çıkartıyorum sonra şunu da ekleyeyim bunu da ekleyeyim derken alıyor başını gidiyor. Neyse hocam ben sizi işinizden alıkoymayayım. Siz programınızla ilgilenin, ben de benimkiyle ilgileneyim. Daha kullanıcının kayıtlı kelimeler üzerinde değişiklikler yapabileceği bir işlev ayarlamam lazım. Buglar beni bekler yani.

Hocam bu arada Gözcü'nün arka planı çok çıplak duruyor. Belki onun içinde bir şeyler yapabilirsiniz. Gölgelendirmelerle sanki içe doğru göçmüş gibi bir efekt verilebilir. Bence çok hoş olur.

Hocam uyuycam kafam şişti dil değiştirdikten sonra .

Gölge efekti derken viynetten bahsediyorsunuz galiba. Grafiksel düzeltmeler konusunda notlarım var göz gezdireceğim arka plana g Logosu'da koyabilirim. Zaman gösterecek yani size kolay gelsin hocam Buglar'la .

İşlemci bölümüde bitti hocam.

İlk defa görenler için "gözcü" türkay software çatısı altında Windows Platform'u için geliştirilen resmi bir sistem analiz yazılımdır.
Program'ın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ses, ağ, pil, yüklü sürücüler Bilgileri'ni gösterme ve yazdırma.

Bu sürüm Visual Basic dilinden C# diline çevirilmiş versiyondur. Şu an işletim sistemi ve anakart bilgisi vermektedir.

İlerleyen günlerde diğer özellikler eklenecek. Program şu an işletim sistemi ve anakart bilgilerini kusursuz şekilde vermektedir. Planım hatasız şekilde programlamak.

Neden dil değiştirdiğimi soracak olursanız bu konuda belirttim: Gözcü arayüz dili C# dönüştürülüyor

Gözcü C# v1.0.0.0 beta yama notları;

- Optimizasyon.

* Program artık 2 saniye gibi bir sürede açılıyor.

- Değişiklikler.

* OS platformu > OS yükleme tarihi olarak değiştirildi.
* Sistem dili > OS karakter seti olarak değiştirildi.
* OS versyion > algoritmalar ile sadeleştirildi artık Windows 10 değişen sürüm isimlerini doğru şekilde gösteriyor.
* Anakart okuma algoritması yeniden programlandı.

- Bilgilendirme.

* Koyu tema ve yazdırma işlemleri devre dışıdır.

İndirme linki: Gözcü V1.0.0.0 Beta.rar
Virüs Total Tarama Sonucu: VirusTotal

Yayımcı ve geliştirici: Türkay software / eray türkay.
Copyright 2020 - 2021, eray türkay.
Programı şahsım adı üzerinden izinsiz kimse paylaşamaz ve dağıtamaz.
Programı isteyenler indirip kullansın, kimseye zorla kullanmasını istemiyorum.

Ayarlı ülke kısmında bir harf hatası olmuş. Onun dışında BIOS sürümü gibi şeyleri doğru veriyor. AIDA64'e rakip olabilecek düzeye gelir umarım.

Hocam eski versiyon olduğu zaman silip tekrar mı yükleyelim yoksa program üzerinden kendini güncelliyor mu?

Hocam eski versiyon olduğu zaman silip tekrar mı yükleyelim yoksa program üzerinden kendini güncelliyor mu?

Otomatik güncelleme daha hazır değil hazır olduğu zaman buradan bildireceğim. Elle indirmek durumundasınız şu an.
Ayarlı ülke kısmında bir harf hatası olmuş. Onun dışında BIOS sürümü gibi şeyleri doğru veriyor. AIDA64'e rakip olabilecek düzeye gelir umarım.
Eki Görüntüle 768923

Hocam küçük bir bug olabilir düzelteceğim.
Küçük bir harf hatasıymış düzelttim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…